Waar heb je behoefte aan?
Als je behoefte hebt aan een langere en meer omvattende verdieping, aan meer inzicht, oefeningen en methoden die je verder brengen in je leven en in je werk, wat dan?

Zicht op oneindige ruimteDan kan de jaartraining ‘Wisdom Mind Practise’ geschikt voor je zijn. De Zenmeditaties van het Tibetaanse Dzogchen integreer ik daarin met de nieuwe spiritualiteit van Integral Life Institute, lichaamswerk van Löwen, Core-energy van Pierrakos, Culture Dynamics van Beck en Cowan en vleugjes Jung, Alice Bailey en George Bode’s zwarte lichten astrologie. Kortom een uitdagend proces dat niet zelden een doorbraak in je leven en werk teweeg brengt. Dat zeggen oud-deelnemers tenminste.

Werkwijze
Ik hou graag een goede balans tussen kennis en ervaring; hoewel gescheiden zijn zij toch ook weer één. Dus je kunt veel beoefening verwachten met de achtergrond van het hoe en waarom.

Voor de inhoud en vormgeving van een dag laat ik me leiden door de interactie met jou als deelnemer, de vragen die ik krijg, door thema’s die op dat moment voor mij aan de orde zijn en door het doorgaande groepsproces. Het fundament is wel de Zen van Dzogchen dat als een rode draad het jaar leidt.

Voor wie?
Zowel geschikt voor professionals als voor deelnemers aan mijn meditatiegroepen en anderen die ervoor voelen om serieus hun innerlijke weg te onderzoeken, thuis beoefening te doen en wat teksten te lezen. Professionals kunnen aansluitend nog een traject van 10 supervisies volgen om de training te integreren met hun persoonlijke stijl.

Omvang en kosten
De training omvat 9 dagen met afsluitend een zomerretraite van drie dagen van september t/m juni. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of voor het afspreken van een aanmeldingsgesprek.

Kosten van de training zijn afhankelijk van je netto maandinkomen en exclusief verblijf.

Tot € 1000: € 780 (geen factuur)
Tussen €1000 en €1500: €960
Tussen €1500 en €2000: €1150
Tussen €2000 en €3000: €1350
Tussen €3000 en €4000: €1600
Meer dan € 4000: € 1850
De verblijfskosten zijn op dit moment nog niet bekend. Ik wil ze zo laag mogelijk te houden, o.a. door zelfvoorzienende accommodaties te huren. Heb je een suggestie dan hoor ik die graag.

De aansluitende supervisie kost € 900 (individueel) of € 750 (drietal). Hierna krijg je een certificaat van deelname.

Administratie
In principe wil ik zo min  mogelijk gedoe met factureren. Wil je toch een factuur ivm belastingaftrek, schaal dan één inkomensgroep hoger in; met de belastingaftrek betaal je dan per saldo evenveel als iemand zonder de aftrek. Dat houdt de training ook voor de lagere inkomens betaalbaar. Betaalt je werkgever de training dan geldt de hoogste inkomensgroep.