Doe een make-over of een update!

Na vele jaren hard werken bekruipt je ineens een gevoel dat er iets niet goed meer is. Je doet wat je agenda van je vraagt. Je gaat slim en waakzaam om met de concurrentie in je bedrijf en daarbuiten, Je leert al gauw om teleurstellingen te incasseren, je kunt immers niet alles hebben. Dan ineens is er die innerlijke vraag: Is dit alles? Waar gaat het me nu echt om? Wat is de prijs die ik betaal voor een goed salaris, een fijn huis, mooie vakanties en uitdagend werk? Tijd voor coaching, counselling of supervisie?

Dit zijn ongemakkelijke vragen. Liever horen we ze niet. Maar dat stemmetje zwijgt niet. Nog erger, het deelt ook rake klappen uit. Het kan zelfs je hele immuunsysteem kapot maken.  Hoe kom je daaruit? Wat staat je te doen om weer lekker in je vel te zitten en te weten dat je zinvol leeft. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Met Zencoaching (ZC)kan ik je misschien helpen om daar iets mee te doen. Het is een vorm van coaching en supervisie waarin Zen is geïntegreerd.

Coaching of supervisie voor professionalsAnders dan in zentherapie, waar het om jouzelf draait, gaat het bij Zencoaching om je keuzes in werk en prive, over jouw professioneel en persoonlijk voelen, denken en handelen. Dat we dan soms een therapeutisch getint uitstapje moeten maken hoort erbij. Zencoaching is er voor iedereen met deze vragen. Dus ook voor jou!

Coaching of supervisie voor professionals

Coaching en Supervisie voor professionals  (C&S)zijn er voor werkgerelateerde vragen en situaties. Het helpt je gefundeerde keuzes te maken en beslissingen te nemen. Of het helpt je om vaardiger met situaties om te gaan.

De basis bij Zanzen (ZC én C&S) is dat je voldoende in huis hebt om dat te kunnen. Soms is het een kwestie van een deur in jezelf openen, soms van jezelf weer in het juiste perspectief zien. Soms van ervaren dat de werkelijkheid gewoon de werkelijkheid is. Herkennen en erkennen dat je motivatie minder is geworden. Of ontdekken dat ook jij je grenzen hebt. Soms wil je gewoon jouw werkwijze aanscherpen.

We spreken al in het begin met elkaar af waar het om moet gaan en wat je wilt bereiken. Dat bepaalt wat het meest geeigend is: coaching of supervisie. Soms verandert dat in de loop van het proces waaraan je begint. Dan zullen we dat benoemen. Jij moet per slot van rekening de baas kunnen blijven over je eigen proces en ontwikkeling. Bij wat langere trajecten evalueren we regelmatig de voortgang.

Individuele coaching en/of supervisie

Ik heb het niet zo met online-begeleiding, maar soms kan het misschien niet anders. Dan doen we dat, via Skype of Whatsapp.
Ik zit ook niet zo vast aan het format van 10 tot 16 gesprekken. We doen wat nodig is, korter of langer.  In het eerste gesprek spreken we af hoe we daarmee omgaan

Groepscoaching en/of supervisie

Ik heb bijzonder boeiende ervaring met het werken in kleine groepen van 3 professionals. Dat is intensief, interactief, ondersteunend naar elkaar en heel rijk. Zulke gesprekken duren meestal een hele ochtend, middag of avond.

De kosten voor Zencoaching zijn € 75 per gesprek individueel en € 60 p.p. in drietal. (excl. btw.)

De kosten voor S&C zijn € 90 per gesprek individueel en € 75 p.p. in drietal. (excl. btw.)

Supervisie/coaching geven doe ik heel graag. Ik geniet daarnaast twee dagen per week van mijn kleinkinderen. Een volle praktijk streef ik niet meer na. Dus naast de training heb ik slechts beperkte ruimte voor coaching en of supervisie.

Dat is het. Lijkt het je wat, stuur me dan een email met je telefoonnummer, dan bel ik je voor een afspraak.

 

Print Friendly, PDF & Email