ZANZEN INTEGRAL

onze toekomst maken we vandaag

#f9bc4d

Waar sta je in het leven?  Wat zijn je prioriteiten tot nu toe geweest? Wat wil je nog bereiken de komende tijd? Ben je tevreden met jezelf? Of zit er nog meer in, wil je beter?  Jezelf kennen, je focus houden en weten jouw unieke weg te bewandelen? Belangrijke vragen, zeker als je weet dat verandering nodig en mogelijk is. 

Het begint bij jou

Wat je ook doet en wat je ook wilt, het wordt een beter succes met zelfkennis. Jij bent het fundament waarop jij je leven bouwt. Dus laat dat stevig zijn! Emotioneel, cognitief en vaardig. Ga met jezelf aan het werk. Integral Mindfulness en meditatie helpen daarbij. In september begin ik weer nieuwe groepen in Rheden en Arnhem.

Ontvang het
ZanZen Programma

De betere versie van jezelf

Groeien gaat vanzelf, maar soms even niet. Je loopt vast en dat doet pijn.. Dan is coaching een geschikt medicijn. Soms wil je nieuwe inspiratie en meer succes. Of de beste versie van jezelf worden. Dan kun je meedoen aan mijn cursus Integral Change. Waar doe je goed aan? Lees daarover in mijn blog 'Droom en Bedrog'.

Ontvang 'Droom & Bedrog'
verhalen die inspireren

Ook jij bent nodig. Nu.

Je bent er niet door alleen jezelf te kennen. Leer ook jouw wereld kennen. Wat heeft die nodig? Wat kun jij doen? Show up en kom in aktie. Maar hoe? Wat zijn praktische manieren? Wat is haalbaar? Als je daar vragen over hebt kan ik je misschien helpen om in aktie te komen. Stuur mij een mail en ik geef je vijf stappen die op weg helpen.

Stap over de drempel
stel je vraag

Vragen inspireren mij altijd tot onderzoek. Wat zijn de omstandigheden? Wat is de geschiedenis? Welk proces is gaande? Kun je er invloed op hebben, samen, alleen? Welke richting kun je op? Mijn creatieve geest en professionele scholing gaan direct aan het werk! Dus doe mij een plezier én jezelf en kom maar op met je vraag.?

mijn recent gepubliceerde blogs

Cursussen bij Zanzen Integral In september geef ik weer nieuwe cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en meditatie in Arnhem en in[...]
Aandacht maakt mooier. Maar wat is aandacht? Probeer eens: waar ben je je bewust van? Nu? Op dit moment? En[...]
Het is aan jou. De tijd en energie die je in je lichaam investeert is de beste investering die je[...]
Hoe leven we 150 jaar verder? Dit artikel staat op mijn persoonlijke website. lees het daar Mijn vrouw Anne-marie en ik[...]
Hans van ZanZen
Wie is Hans van Zanten van ZanZen.


Ik heb een paar lijfspreuken. Eén van Hannah Ahrendt: "Er is altijd weer een nieuw beginnen". Van Ken Wilber: "Omarm alles, wijs niets af". Van mezelf: "Doen wat nodig is, laten wat kan". Na drie maanden op een duf kantoor van een drukkerij hield ik het voor gezien. Ik ben voor mezelf begonnen en nu, na 48 jaar doe ik dat nog steeds. Ik hou van bouwen, in beweging brengen en puin ruimen. Zo ziet mijn leven met vrouw en 2 kinderen er ook wel uit.

Ontvang 'Droom & Bedrog'
verhalen die inspireren.