Lezing Dolen en Dwalen op 28 oktober verplaatst naar 9 december

Lezing Dolen en DwalenLezing Dolen en Dwalen gaat over culturen op drift. Of liever: culturen in  ontwikkeling. We maken elke dag mee dat niets bij het oude blijft. Soms is dat beangstigend.

In Myamar bijvoorbeeld is de overwegend boeddhistische bevolking bang dat de kleine moslim bevolkingsgroep op den duur de dienst gaat uitmaken. Voor sommige mensen speelt dat ook in Nederland.

Bange mensen

Wat gebeurt er met een stijl van leven, een cultuur vol bange mensen? Ik hou een korte lezing hierover. Daarna kunnen we van gedachten wisselen. Een half uurtje verder geef ik een toelichting op de Leergang ‘Bevrijd Bewustzijn’. Er is tijd genoeg om van gedachten te wisselen en vragen te stellen en te beantwoorden. Wie komt krijgt bij vertrek een setje wenskaartjes met boeddhistische prenten.

Ik doe ook een eenmalig aanbod voor wie ter plekke besluit om aan één van de retraites mee te doen: een korting van 10% op de cursusprijs van één retraite. Alle informatie over deze unieke training vind je hier op de website.

Ik vind het prettig om te weten of je komt. Dat kan met onderstaand formuliertje. Bedankt.

Laat weten of je komt! Bedankt alvast.

Real Time Web Analytics