Persoonlijke Zenhulp bij Zanzen in Arnhem.Persoonlijke Zenhulp bij Zanzen in Arnhem

Wanneer is Zenhulp geschikt voor jou? Nou, bijvoorbeeld als emoties je tegen een muur laten lopen. Of als je steeds weer in de problemen komt of ruzies krijgt. Of als je spiritueel vastloopt en de realiteit van het dagelijks leven je moeilijk valt. Meditatie of een andere vorm van spirituele beoefening is dan niet altijd de juiste weg.

Daarom hou ik naast Zen de ‘ouderwetse’ therapie in ere. Want eerst moet je stevig in je schoenen staan, in de wereld kunnen functioneren voordat je serieus aan een spirituele weg begint. Mensen die over hun meditatieve weg teleurgesteld zijn geraakt hebben meestal een ‘oud-zeer-probleem’. Dat moet zich dan eerst oplossen.

Niet voor iedereen geschikt.

Eerlijk gezegd kan ik ook niet iedereen helpen. Soms ben je bijvoorbeeld beter af met een psychiater die medicatie kan voorschrijven. In een eerste gesprek zal ik dat zeker zeggen als ik die indruk krijg.

In Zenhulp zullen we altijd op en neer gaan tussen lichaam en geest. Bio-energetisch en core-energetisch lichaamswerk  en Gestalt wisselen we af met transpersoonlijk werk, meditatie, visualisatie en creatief werk. Hoe dat precies gaat is afhankelijk van wat voor jou op dat moment het beste is. Daar zullen we steeds duidelijk in moeten zijn.

Tijd en prijs

Hoelang en hoe vaak we met elkaar zullen werken is ook heel verschillend. Soms heeft iemand genoeg aan drie gesprekken, een ander weet van geen ophouden, dus dan is het aan mij om dat te doen. Maar meestal voelen we beide wel aan wanneer het genoeg is.

Dan de kosten. Iedereen moet op de centjes letten, dus daar houd ik rekening mee. Reken per gesprek op € 60, ook het eerste gesprek. Is dat bezwaarlijk, laat dat dan vooraf weten. Zo’n gesprek duurt ongeveer een uur.

Dat is het. Stuur me een email met je telefoonnummer, dan maken we een afspraak voor zenhulp