Sharing & Caring

Online delen is leuk, maar offline kun je elkaar huggen en koffie voor elkaar halen. Geen beter medicijn dan elke dag een paar knuffels. En je weet: Als je er een geeft ontvang je er ook een. Dat kan nu eenmaal niet anders: Sharing & Caring!

Kom dus op een vrijdagochtend die knuffel halen! Daar moet je wel voor naar Arnhem-Zuid! Maar goed, we praten aan de keukentafel, mediteren in de Yogazaal en scheppen een luchtje buiten.

Ben jij een spirituele reiziger?

Sharing & Caring geeft jou de gelegenheid om medereizigers op je spirituele pad te ontmoeten in een vrijzinnige, open sfeer. Misschien ben jij, zoals zoveel mensen, niet meer zo zeker van wat nu precies zinvol is, zowel innerlijk als maatschappelijk. De traditionele religies bieden steeds minder houvast. Zoals mijn moeder in haar laatste dagen zei: “Ik wacht tot boven mij komt halen.” En met een fijne glimlach: “Maar ik ben er niet zo zeker meer van of boven wel bestaat. 

Kom proeven

Ik nodig je uit om een keer op vrijdagochtend langs te komen en te delen wat jou bezig houdt. Kost niets en je zit nergens aan vast. Wil je daarna meer keren komen, koop dan een superkaart voor 10 keer. Je kunt daarmee komen wanneer je wilt.

Sharing & Caring: Je ziel ontzorgen

In de afgelopen 50 jaar is er een hele geluksindustrie ontstaan in het gat dat de traditionele religies lieten vallen. Maar wat in dat overweldigende aanbod helpt jou nu echt? Veel is meer van hetzelfde en houdt je gevangen aan de oppervlakte. Om dieper te gaan zit je meestal vast aan een gemeenschap met een eigen methode, visie en taalgebruik. Zelf wilde ik dat nooit. Daarom bijvoorbeeld heb ik in 1990 na 10 jaar gebroken met de Tibetaanse Rigpa-sanga.

Sharing & Caring is bedoeld om vrij te kunnen delen wat ons bezig houdt. Zonder ideologie, zonder vooroordeel, zonder de meetlat van een religie of levensbeschouwelijke richting. We willen een huis bieden om je ziel te ontzorgen, je hart te luchten en dan gaan we ieder weer verder met onze reis.

Dat kan met een goed gesprek. Maar zeker ook met meditatie. Soms nodigen we mensen uit met een inspirerende visie. Soms iemand die mooie meditatieve muziek kan maken. Een andere keer doen we movements om het plezier van vitale energie. Of we doen niets anders dan de dag vieren.

Sharing & Caring Praktisch

Sharing & Caring is er op vrijdagochtend in de Adhara-Yoga Studio van Simone Holstege. Adres: Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem-Zuid.
Soms ben ik er, soms iemand anders. Soms zijn we ook gesloten.
Het gemakkelijkst is dat te checken op de Whatsappgroep: Sharing&Caring Arnhem. Meld je even aan en je hoeft niks meer te missen. Of volg mijn facebookpagina: @spiritueleacademie (zanzen essentials)

Wat kost het als ik vaker naar Sharing & Caring wil?

Bevalt het je en wil je vaker komen? Koop dan een superkaart voor 10x met looptijd van 6 maanden. Je kunt dan komen wanneer je wilt. Koffie/thee inbegrepen. Kost je slechts € 90. (op vertoon van Gelrepas of studentenkaart  €50)

Wordt je ZanZen Member, dan krijg je € 20 korting. Dus geen € 90 maar € 70. Je kunt binnenkort gratis lid worden op mijn vernieuwde website en van al het moois genieten dat ik aan het voorbereiden ben.

Je kunt het bedrag overmaken op ZanZen Instituut, NL67INGB0008238867. De strippenkaart en factuur krijg je dan bij de eerstvolgende keer dat je komt.


Print Friendly, PDF & Email
Real Time Web Analytics
Hans van Zanten